9 خرداد 1401
برگزاری نشست آشنایی با رویکرد نوین بینش‌های رفتاری و کاربرد آن در حل مسائل جامعه

چکیده

نشست آشنايى با رويكرد نوين بينش‌هاى رفتارى و كاربرد آن در حل مسائل جامعه؛ همراه با بررسى نمونه‌هايى از كاربرد بينش‌هاى رفتارى در مواجهه با كرونا در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

نشست آشنايى با رويكرد نوين بينش‌هاى رفتارى و كاربرد آن در حل مسائل جامعه؛ همراه با بررسى نمونه‌هايى از كاربرد بينش‌هاى رفتارى در مواجهه با كرونا در روز سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۰ در محل اتاق شورای دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران و به همت موسسه روانشناسى و معاونت پژوهشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران با همکاری مرکز بینش‌های رفتاری ایران برگزار خواهد شد.

جهت شرکت در نشست به صورت مجازی از طریق لینک زیر وارد شوید:

https://vroom.ut.ac.ir/psyedu5

در توضیح مختصری از این نشست آمده است:

روانشناسی چه نقشی می‌تواند در سیاست گذاری و حل مسائل جامعه ایفا کند؟

علوم رفتاری چرا سیاست گذاری سنتی را ناکارآمد می‌داند و چه پاسخی به آن دارد؟

چرا استقبال از تاسیس انواع مختلف مراکز بینش‌های رفتاری در دنیا به صورت چشمگیری در حال رشد است؟

از گرفتن جایزه نوبل توسط دنیل کانمن دانشمند علم روانشناسی و ریچارد تالر دانشمند علم اقتصاد رفتاری تا تاسیس رسمی اولین مرکز بینش‌های رفتاری دنیا در انگلستان کمتر از ۲ دهه می‌گذرد. طی یک دهه اخیر حدود ۵۰۰ مرکز بینش‌های رفتاری در سراسر دنیا تاسیس شده است. دولت‌ها، مراکز حاکمیتی، سیاستگذاران بخش‌های عمومی و خصوصی، شرکت‌های تجاری و غیر تجاری همواره نیاز دارند تا سیاست‌های کارآمدی را برای حل چالش‌هایی که اجتماع با آنها رو به رو می‌شود، طراحی و پیاده سازی کنند. لازمه طراحی این سیاست‌ها، شناخت دقیق و عمیق ساحت‌های مختلف تصمیم‌گیری و رفتار انسان است تا از طریق آن دولت‌ها و سایر موسسات بتوانند سیاست‌ها، محصولات و برنامه‌های موثری طراحی کنند. رویکرد بینش‌های رفتاری (Behavioral Insights) برای پاسخ به این نیاز به وجود آمده است.

درباره این فعالیت
حوزه خدمات
آموزش و شبکه‌سازی
تاریخ
خرداد ۱۴۰۱
لینک کوتاه