نشست مشترک مرکز بینش های رفتاری ایران با دفتر مطالعات حکمرانی مجلس شورای اسلامی ایران در آذرماه 1403 با هدف ترویج و معرفی رویکرد بینشهای رفتاری و متخصصان و پروژه های انجام شده برگزار شد.
کتاب «Behavioral Science in the Wild»در سال 2022 توسط دو چهره برجسته علوم رفتاری با هدف نشان دادن کاربرد این رشته در حوزه های مختلف در خارج از محیط آزمایشگاهی نوشته شد.
در سالهای اخیر سازمان ملل با توجه به برخی بنبستها در اعمال سیاستها و از سوی دیگر آشنایی و پی بردن به تاثیرات علوم رفتاری، این علوم را به عنوان یکی از پنج محوری که لازمهی ارتقا و انجام بهتر و موثرتر سیاستها هستند در نظر گرفتهاست. در کنار آن باتوجه به رونق علوم رفتاری، اقدام به نامگذاری و برگزاری “هفتهی علوم رفتاری” کرده تا توجه سیاستگذاران و دولتمردان را به آن جلب و آنها را تشویق به کاربرد علوم رفتاری در سیاستگذاری و حل چالشهای جوامع مختلف نماید.
پررنگترین نقطه مثبت دولت شهید حجتالاسلام رئیسی در نگاه مردم این است که باور دارند دولت از شرایط زندگی آنها اطلاع دارد. بیش از دو سوم افراد بیان داشتهاند که دولت از وضعیت اقتصادی خانوادههای ضعیف بهخوبی اطلاع دارد و معتقدند که درد و محرومیت آنها را لمس میکند. در واقع اینگونه بهنظر میرسد که مردم این دولت را از جنس خودشان میدانند و معتقدند اعضای آن شبیه به خودشان هستند.
بنابر درخواست دانشجویان روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی و دانشجویان روانشناسی دانشگاه تهران «رویکرد بینش های رفتاری» توسط مرکز در طی دو نشست جداگانه برای آن ها ارائه و معرفی شد تا با فرصت ها و آیندۀ شغلی در فضای پژوهشگری با رویکرد BI بیشتر آشنا شوند.
پیشگیری و مقابلۀ موثر با اخبار جعلی رویکرد علمی مشخصی را میطلبد، رویکردی که صداوسیما آن را به کار نمیبندد… به همین دلیل گاه با نام «مقابله با اخبار جعلی»، به «انتشار بیشتر» آن کمک میکند.
مرکز بینش های رفتاری ایران در رویداد «جایزه ملی سیاستگذاری» به عنوان اصلی ترین میدان رقابت بین اندیشکده ها در سال 1402-1403 شرکت نموده که تاکنون طبق نتایج، پروژۀ مداخله محور «استفاده از تلنگرهای متنپایه مبتنی بر اصول علوم رفتاری با هدف افزایش میزان واکسیناسیون کووید-19» در محور اجرایی-عملیاتی به مرحله ی نهایی راه یافته است. همچنین گزارش راهبردی «توصیههای برگرفته از علوم رفتاری با هدف افزایش پذیرش و تزریق واکسن کووید-19» نیز در محور راهبردی شایستۀ تقدیر دانسته شد.
به درخواست پژوهشگاه فضای مجازی، مرکز بینش های رفتاری ایران در حلقه ی مطالعاتی روانشناسی سایبری آن نهاد که باهمکاری دانشگاه شهید بهشتی و زیر نظر دکتر صادقی و دکتر پوراعتماد برگزار می شد، محتوایی با موضوع «اخبار جعلی و اطلاعات غلط از نگاه علوم رفتاری» را ارائه کرد.
در این نشست که با هدف پیوند نظام حکمرانی فرهنگی با نظام اندیشکده ای کشور برگزار شد، از مرکز بینش های رفتاری ایران و 20 اندیشکده فعال دیگر که پیرامون مسائل مهم زیست اجتماعی ایرانیان و تحلیل سیاست های فرهنگی مرتبط با آن کار می کنند، دعوت شد تا با بیان فعالیت ها و پیشنهادات خود، در رابطه با این مسائل هم اندیشی کنند.